9378594_orig

En ferie i London er noe svært mange nordmenn drømmer om, selv om den britiske hovedstaden ofte forbindes med dyr overnatting på hotell. Velger man dog bort sentrumsnær beliggenhet kan man fortsatt få et fint opphold på et moderne og rimelig hotell – det er The Kensington Close Hotel et godt eksempel på.

Beliggenhet

The Kensington Close Hotel har en beliggenhet som passer utmerket for enkelte, men ikke fullt så bra for andre. Hotellet ligger nemlig helt på vestkanten av den berømte Hyde Park, med en avstand inn til selve sentrumskjernen og Trafalgar Square på 5 kilometer. Dette er uansett uproblematisk med bruk av kollektivtransport, slik at hotellet passer perfekt for den som vil bo i nærheten av frodige parkområder og samtidig litt sjenert i forhold til den verste sentrumsstøyen og nattelivet. Avstanden til Harrods, et av Storbritannias største varehus, er dog på bare 2,6 kilometer. Kanskje er dette god nok grunn til å velge et opphold på The Kensington Close Hotel? Hotellet bestiller du på denne nettsiden: London Hotell

Rom

hilton_london_kensington_hotel-kensington-london-3-full-sizeThe Kensington Close Hotel er et gigantisk hotellkompleks, som faktisk er et av de største i hele London. Hotellet byr på intet mindre enn 708 gjesterom der de fleste holder gjennomsnittlig standard og kvalitet. Hotellet har blitt tildelt 4 stjerner, og byr på en rekke forskjellige rom fra de enkleste standardrommene til Executive-dobbeltrom og enklere suiter.

Inkludert på samtlige rom er fasiliteter som klimaanlegg, kaffetrakter, hårføner, TV, telefon og safe på rommet. Internett er tilgjengelig på hotellrommet (Wi-Fi), men dette er ikke inkludert i prisen.

Fasiliteter

Det gigantiske hotellkomplekset The Kensington Close Hotel har naturligvis flere fasiliteter som gjør at hotellet er fristende for den som skal feriere i London. Blant annet kan vi trekke frem innendørs basseng, treningsstudio og et full-service spa med alle behandlinger. Frokost serveres daglig i hotellets egen restaurant (ikke inkludert i prisen), og hotellet har også egen kafé som serverer enklere måltider. Middag spiser du i restauranten Boulevard Restaurant, som serverer fra en internasjonal meny. Andre hotellfasiliteter inkluderer romservice, døgnåpen resepsjon og renseritjenester.