Radisson Blu Ålesund

Radissons hoteller er alle kjent for god kvalitet og service, og Ålesunds utgave er intet unntak.

Beliggenhet

Hotellet har en fin beliggenhet like ved Hurtigrutekaien i Ålesund med utsikt over fjorden og øyene utenfor. Herfra er det korte avstander til Ålesunds mange aktiviteter og attraksjoner, og mange av byens beste restauranter og butikker ligger like i nærheten. Jugendstilsenteret befinner seg en 10-minutters spasertur unna. Fra hotellet er det 18 kilometer til flyplassen og flybussen stanser rett utenfor. 11-minutters kjøring fra hotellet finner man den berømte Atlanterhavsparken, et av Norges beste akvarium som blant annet har Europas største innhegning for sel.

Rom

Ved Radisson Blu Ålesund tilbys det fire typer gjesterom: standard-rom som passer for folk flest, business-rom som er ideelle for forretningsreisende, suite for de som er glad i litt luksus i hverdagen, og spesialtilpassede rom for folk med ulike handicap. Uansett hva du måtte velge så er hvert rom utstyrt med minibar, TV med tv-kanaler, private bad og gratis trådløst internett.

Fasiliteter

Gratis frokostbuffé med et bredt utvalg av kalde og varme retter er inkludert i alle opphold. Hotellets uteområde kan benyttes om sommeren hvor man kan nyte hamburgere og salater på terrassen. Restauranten på huset, Bull’s Brygge, serverer tradisjonsrike norske retter laget av ferske, lokale råvarer. Radisson Blu Ålesund har et eget treningsrom med tredemølle og frivekter. Hotellet har hele 11 møterom som kan dekke dine møte- og konferansebehov, enten det skal holdes et seminar for 350, en bankett for 200 eller en mindre konferanse for arbeidsgrupper. Personalet ved hotellet hjelper deg gjerne med å finne restauranter, bestille billetter til ulike arrangementer og attraksjoner, eller planlegge ditt opphold i Ålesund. Skulle det være behov for å vaske klærne sine tilbyr Radisson Blu Ålesund en ekspressvask hvor du kan levere inn klærne dine om morgenen og få de levert tilbake, friske og rene, samme kveld.

Dette hotellet kan bookes via blant annet Overnatting Ålesund eller Billige-hotell.no – Ålesund